Dichtbij

Afvallen met de Lipolaser

De Lipolaser is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van figuurcorrectie. Het is het niet-chirurgische alternatief voor liposuctie en biedt al na 1 behandeling vermindering van vet, cellulite en van omvang. De probleemzones worden aangepakt en je verliest vet op de moeilijke plaatsen zoals de heupen, de buik, de rijbroek en de bovenarmen. Deze revolutionaire behandeling is afkomstig uit de medische wereld en is volkomen pijnloos en veilig ( FDA gekeurd ). De Lipolaser is geschikt voor alle huidtypes, en maakt gebruik van low level laser technologie (LLLT)

De behandeling

De Lipolaser maakt gebruik van diode lasers om op een veilige manier in de huid te dringen, en op een pijnloze wijze Triglyceriden uit de adipose cellen te bevrijden.

Dit gebeurt door bio-stimulatie van de vetcel membramen. Hierdoor worden Glycerol en vrije vetzuren vrijgemaakt. De Glycerol en de vrije verzuren, worden via  de lymfebanen naar de urine wegen afgevoerd. Er ontstaat als het ware een lipolyse, waardoor je in 1 behandeling ongeveer 468 Kcal verliest, dat is vergelijkbaar met een pot roomijs.

Na de lipolaser behandeling is het aan te raden om 20 minuten te bewegen, om zo de afvoer van de afvalstoffen te versnellen. Bewegen kan ook een kleine wandeling zijn. Na 1 behandeling heb je 1 tot 4 centimeter verlies van omvang. De standaard behandeling bestaat uit 1 of 2 maal  een behandeling van 30 minuten per week. Dit in een sessie van 5 of meer behandelingen.

Instructie

De dag voor, tijdens, en de na de behandeling 1,5 liter water drinken

Twee uur voor, en twee uur na de behandeling geen zware maaltijd nuttigen, en geen koffie of alcohol drinken.

Voor de behandeling douchen en geen body crèmes gebruiken.

De beste lipo laser

  • 14 paddels voor zo veel mogelijk zones tegelijk
  • Mitsubishi diode's voor het beste resultaat

Behandelingen

  • 1 zone per behandeling € 60,00
  • 2 zones per behandeling € 90,00
  • Kuur van 5 maal, 1 zone € 249,00 ( ACTIE )
  • Kuur van 5 maal, 2 zones € 375,00 ( AKTIE )
  • De eerste keer mag je kennismaken met de behandeling van 1 zone voor €35,00
  • Als extra service mag je 2 zones op je buik, onderbuik en bovenbuik, voor de prijs van 1 zone