Dichtbij

Harsen is het verwijderen van ongewenste haargroei met hars. Op het lichaam en het gezicht. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van warme hars. De warme, vloeibare hars wordt op de huid aangebracht, de haren gaan in de hars vastzitten, en worden tegen de haargroeirichting in van de huid verwijderd. Hierdoor blijven de haartjes tussen de drie tot zes weken weg. Ook kan door het harsen het haarzakje, waar de haar in groeit, beschadigen. Bij beschadiging komt het haar minder sterk of helemaal niet meer terug. Dit is een van de voordelen van regelmatig harsen.

Het voordeel van harsen ten opzichte van andere (tijdelijke) ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot zes weken komen de haartjes weer terug, maar ze zijn dan zachter en dunner dan voorheen.

Waar moet je aan denken vóór een harsbehandeling

Het is belangrijk dat de haren bij voorkeur een halve centimeter lang zijn. De haren mogen niet te kort zijn omdat de hars er dan minder grip op heeft.

Gebruik 24 uur voor de behandeling geen bodylotion of olie, dit kan de werking van de hars sterk verminderen.

Gebruik eventueel de dag voor de harsbehandeling een peeling, vooral bij korte haren, zo gaan de haren rechtop staan en zijn ze beter te harsen dan wanneer ze vlak langs de huid of zelfs een beetje in de huid liggen.

4 Tips voor na het harsen

  1. Probeer na het harsen niet te krabben of hard over de huid te wrijven. Door het harsen kan een verhoogde bloedtoevoer ontstaan en daarmee jeuk. Krabben en hard wrijven kan de huid irriteren.
  2. Vermijd te strakke kleding op je huid die pas is geharst, om het ingroeien van haren te voorkomen.
  3. Als je aanleg hebt voor ingegroeide haren, neem dan regelmatig een peeling, te beginnen vanaf 24 uur na het harsen.
  4. Vermijd tot 48 uur na het harsen: zonnebaden, zonnebank, een heet bad, sauna of andere warmte/hitte behandelingen.
BEHANDELINGEN
PRIJS
Harsen bovenlip
€ 15,-
Harsen kin
€ 15,-
Harsen bovenlip en kin
€ 20,00
Harsen slapen
€ 15,00
Harsen wenkbrauwen
€ 14,95,
Harsen onderbenen
€ 25,-
Harsen bovenbenen
€ 25,-
Harsen hele benen
€ 40,-
Harsen bikinilijn
€ 20,00
Harsen gehele benen met bikinilijn
€ 55,-
Harsen oksels
€ 20,-