Hifu Behandeling

4D HIFU FACE LIFT BEHANDELING

Wij behandelen met de 4D MULTI-LINE ULTRASONIC HIFU. De 4D HIFU geeft de allerbeste resultaten van huidverbetering en huidlifting.

De behandeling wordt ‘de face lift zonder snijden’ genoemd. HIFU is momenteel de gouden standaard in huidlifting en rimpelvermindering.

HOE WERKT DE 4D HIFU

De HIFU werkt met hoog intensieve ultrasound. In de diepere huidlagen wordt ultrasound energie gegeven. Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen. Geen laser of ander apparaat komt zo diep in de huid als de HIFU. De ultrasonic shots komen tot in de SMAS laag, dat is de laag waar collageen aangemaakt wordt. De shots zorgen voor directe krimping van de onderste huidlaag. Dit is 20% van de behandeling. De shots stimuleren ook de aanmaak van nieuw collageen in alle huidlagen. Direct na de behandeling is er een productie van nieuw collageen. Het proces van collageen vermeerderen gaat nog 2 tot 3 maanden door na de behandeling.

WELKE RESULTATEN GEEFT DE 4D HIFU

Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van de huidconditie en van de leeftijd. Heeft de huid van nature weinig collageen dan zal de aanmaak van collageen na de behandeling minder zijn. De beste resultaten zijn bij een huid vanaf 30 jaar. Vanaf 45 jaar zal de aanmaak van collageen steeds iets minder zijn.

Onmiddellijk na de behandeling is er een verstrakking van de huid, door de krimping van de SMAS laag, dit is de onderste huidlaag. De huidstructuur is gladder en de poriën zijn fijner. Daarna begint het proces van nieuwe aanmaak van collageen. Een jonge strakke huid heeft veel collageen in de huidlagen. De huid die een HIFU behandeling heeft gehad zal veel nieuw collageen aanmaken. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect van de huid. De huid zal gladder en steviger zijn. Rimpels zijn vervaagd en/of weg. De huid is op een natuurlijke manier gelift.

WELKE ZONES KUNNEN BEHANDELD WORDEN

  • Onderkin
  • Kaaklijn
  • Wangen
  • Voorhoofd
  • Kraaienpootjes onder de ogen
  • Hals
  • Decollete

Veel gestelde vragen

IS DE BEHANDELING PIJNLIJK:

Tijdens de behandeling kan de huid warm/heet aanvoelen en ervaar je soms pijnlijke prikkelingen. Hoe hoger de intensiviteit van de pulsen, hoe meer er pijn prikkelingen kunnen zijn. Dit gevoel is meestal kortstondig.

Voor de behandeling kun je 2 paracetamol innemen. Neem deze dertig minuten voor de behandeling in.

HOE LANG DUURT EEN BEHANDELING:

De duur van de behandeling hangt af van het aantal zones die je wilt behandelen. Aangezien HIFU huidlifting een snelle behandel methode is, kun je in korte tijd veel zones behandelen. Een kleine zone behandelen duurt dertig minuten, een volledige huidlifting van gelaat en hals duurt ongeveer anderhalf uur.

ZIJN ER NEVENEFFECTEN:

Bij een gevoelige huid kan er wat roodheid of zwelling ontstaan tijdens of na de behandeling. Dit zal binnen enkele uren verdwijnen. Heel sporadisch kan er de volgende de dag een blauwe plek of een blaar zijn, deze verdwijnen vanzelf. Meestal is er geen enkel neven effect.

Soms kan er nog enige tijd na de behandeling gevoeligheid zijn op het bot, na behandeling van de kaaklijn en/of het voorhoofd.

De behandeling gebeurt met een medisch CE goedgekeurd apparaat en is volkomen veilig.

VOOR WIE IS HIFU LIFTING NIET GESCHIKT:

HIFU huid lifting is niet geschikt: tijdens zwangerschap / bij stollingsstoornissen / bij immuunsysteemstoornissen / bij hart-, lever- en nier insufficiëntie / bij allergieën / bij serieuze hartritme stoornissen.

Op zones waar fillers zitten mag niet behandeld worden.

Als er implantaten in je kaak gezet zijn, en deze nog vast moeten groeien, kun je beter de hifu behandeling uitstellen.

Wil je ondanks de bovenstaande contra indicaties toch een behandeling met de HIFU, informeer dan bij je arts of je een behandeling met ultrasound mag ondergaan.

WAT ZIJN DE VERSCHILLEN MET DE NORMALE HIFU EN DE 4D HIFU:

De 4D HIFU geeft een vele malen beter resultaat dan de 3D HIFU. De 4D HIFU geeft veel meer lijnen per shot de huid in.
Met 1 lijn wordt er een klein deel van het collageen gestimuleerd, en zo wordt er nieuw collageen opgebouwd in de huid. Wat voor verstrakking en versteviging zorgt. De 4D HIFU behandeld per keer een groter oppervlak doordat hij meer lijnen per shot geeft. De behandeling is zo optimaal en de behandel duur is korter. De resultaten met de 4D HIFU zijn ook vele malen beter, omdat de lijnen vele malen dichter op elkaar zitten, dan bij de 3D HIFU.

Je hebt genoeg aan één behandeling voor een optimaal resultaat. Je huid is gladder, strakker en gelift, dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen. Afhankelijk van je huidconditie kun je na 1 jaar weer een HIFU behandeling nemen om de huid stevig en glad te houden.

BELANGRIJK

Voor de behandeling mag je 24 uur geen alcohol gebruiken. Roken wordt tot 24 uur voor de behandeling sterk afgeraden. Op de zones die behandeld moeten worden mag geen make­­-up zitten.

Na de behandeling wordt geadviseerd om de huid te behandelen met een hydraterende crème, dit gedurende enkele weken. Gedurende 7 dagen mag je niet hard knijpen in de huid, en mag je de huid niet blootstellen aan UV-straling.

HIFU 4D BEHANDELING PRIJSLIJST

BEHANDELINGEN
Kraaienpootjes ( bij de ogen )
€ 155,-
Voorhoofd
€ 170,-
Wangen
€ 285,-
Kaaklijn
€ 250,-
Hals
€ 275,-
Decolleté ( V-Hals )
€ 260,-
COMBINATIE BEHANDELING MEERDERE ZONES
Volledig gelaat ( 3 zones ) wangen, voorhoofd, kraaienpootjes
€ 555,-
Volledig gelaat ( 3 zones ) + kaaklijn
€ 580,-
Volledig gelaat ( 3 zones ) + hals
€ 590,-
Volledig gelaat ( 3 zones ) + hals en decolleté
€ 650,-
Volledig gelaat ( 3 zones ) + hals en kaaklijn
€ 630,-
Volledig gelaat ( 3 zones ) + hals, kaaklijn en decolleté
€ 850,-

HEB JE INTERESSE IN EEN HIFU BEHANDELING?

VRAAG EEN GRATIS INTAKE