Dichtbij

Over Ons

Beauty Center Leerdam is gevestigd in hartje Leerdam. We werken heel professioneel, in een gezellige sfeer.

In het jaar 2000 heb ik, Monique, Beauty Center Leerdam geopend. Mijn wens een compleet beauty center is hiermee uitgekomen.

Een luxe beauty salon waar ik behandelingen geef, en een  tweede beauty salon voor body contouring. In de winkel is een apart gedeelte voor de nagelstyling.  Ook is er een make-up counter, om je make-up aan te laten brengen.

De parfumerie biedt een scala aan skin care van het merk Lancaster, hand en nagelverzorging van de merken CND en Alessandro, en een uitgebreid assortiment aan make-up producten van Malu Wilz. Natuurlijk kun je bij ons ook een en heerlijke geur uitzoeken.

In de beautysalon wordt door mij een grote verscheidenheid aan behandelingen gegeven. Beauty behandelingen met het merk lancaster maar ook elektrisch ontharen of coagulatie van adertjes en steel wratjes.

Ik heb me gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up, hier heb ik nu 20 jaar ervaring mee, ik geef de dames met veel plezier mooie wenkbrauwen, eyeliners of lip liners.

Het aanbrengen van Hyaluron fillers is mijn nieuwste specialisatie, het is geweldig om een rimpel of plooi nauwkeurig op te vullen, zodat er een mooi natuurlijk resultaat is. Blije gezichten geven me heel veel plezier en voldoening in mijn werk.

al ruim 20 jaar zet ik met mooie resultaten permanente make-up.

Certificering Monique in de Bosch

  • Diploma schoonheidsverzorging Stivas
  • Master Class Permanente make-up
  • Certificering fillers aanbrengen
  • Certificering hifu huidlifting
  • Elektrische epilatie Stivas
  • Visagie All round
  • GGD vergunning pmu

Sylvia is 10 jaar nagelstyliste en visagiste bij Beauty Center Leerdam. Ze geeft prachtige gelakte nagels, met de gellak van CND, ook verzorgt ze je handen met een heerlijke manicure.

Ze brengt een persoonlijke make-up bij je aan, in onze speciale make-up counter, met een grote kennis van de make-up produkten van Malu Wilz.

Body contour behandelingen met de lipolaser, en de persoonlijke begeleiding hiervan, worden door haar met veel zorg gedaan.