HYALURON FILLER

HYALURON FILLER

Bij ons kun je vakkundig en veilig Hyaluron fillers laten aanbrengen. Wij werken met de hoogste kwaliteit Hyaluronzuur, die volledig biologisch afbreekbaar is. De Hyaluron fillers zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn geproduceerd door erkende medische fabrikanten.

De fillers worden door mijzelf aangebracht, je krijgt dus altijd dezelfde persoon die de fillers bij je aanbrengt. Ik werk met een mesogun om de fillers in de juiste hoeveelheden aan te brengen. Dit wordt ook wel een meso filler behandeling genoemd. Door het gebruik van een mesogun kan de Hyaluron nauwkeurig gedoseerd worden, wat de mooiste resultaten geeft.

HOE WERKT HYALURON FILLER

Voor wie zijn Hyaluron fillers geschikt, hoe werkt het, en hoe is het resultaat na de behandeling? Alle vragen zal ik zo goed mogelijk beantwoorden, en zo goed mogelijk noteren.

Ook is het mogelijk om eerst een intake te plannen voordat je de fillers laat aanbrengen. Ik kan dan naar je huid kijken en uitleggen wat je van de behandeling kunt verwachten. Ik leg je uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, en we bespreken welke zones we gaan behandelen voor een mooi resultaat.

Mijn manier van werken is gericht op een mooi natuurlijk uiterlijk, soms is ‘ less is more ‘ belangrijk voor een mooi en natuurlijk resultaat.

WE ZULLEN JE MET AL ONZE KENNIS EN ZORG EEN GOEDE BEHANDELING GEVEN, MET EEN MOOI RESULTAAT!

HET RESULTAAT VAN EEN FILLER BEHANDELING

Het resultaat bij een meso filler behandeling is direct zichtbaar en houdt 3 tot 12 maanden aan. Wij werken met biologisch afbreekbaar Hyaluronzuur, deze wordt door het lichaam zelf afgebroken. Omdat onze Hyaluron zeer veilig is kun je de behandeling zo vaak herhalen als je wilt. Het meest gangbaar is om na 3 maanden of na een half jaar weer voor een behandeling te komen, om zo het gewenste resultaat te behouden. Vaak geld, hoe vaker je Hyaluron aan laat brengen, hoe langer de Hyaluron blijft zitten.

Bij diepe rimpels is er een tweede of zelfs derde behandeling nodig. Er mag niet teveel Hyaluron tegelijk aangebracht worden op dezelfde plaats in het gelaat. Dit geeft geen mooi resultaat. Na 2 tot 4 weken kan een tweede behandeling plaatsvinden.

Het kan het zijn dat het lichaam de Hyaluron direct, geheel of gedeeltelijk, afbreekt. Elk lichaam reageert anders. Bij afbraak van Hyaluron is het advies om binnen 2/3 weken na te behandelen. Het lichaam herkent dan wel de Hyaluron.

Na de eerste behandeling is het mogelijk dat de Hyaluron minder lang blijft zitten dan 6 tot 12 maanden. Het kan ook zijn dat na de eerste behandeling na 2 weken al een tweede behandeling nodig is. Het lichaam herkent de Hyaluron  pas bij de tweede behandeling als een lichaamseigen stof. Na de tweede behandeling zal het lichaam de Hyaluron niet direct afbreken. Na een tweede behandeling blijft de Hyaluron beter zitten. Na een derde behandeling blijft de Hyaluron nog beter zitten.

Het uiteindelijke resultaat van de behandeling is meestal na enkele dagen goed te zien. Direct na de behandeling kan er wat reactie optreden op de plek van de injectie, zoals roodheid, pijn, jeuk of een blauwe plek. Deze reacties verdwijnen meestal binnen 2 tot 7 dagen na de behandeling. Direct na de behandeling kun je soms het gevoel hebben dat je de fillers voelt zitten. Dit gevoel verdwijnt na enkele dagen.

Na het opvullen van de lippen kunnen er tijdelijk kleine bultjes ontstaan. Deze verdwijnen na enkele dagen. Vaak zijn ze alleen wat voelbaar voor jezelf maar zijn ze niet zichtbaar.

Hyaluron hydrateert de huid en stimuleert de collageen aanmaak. Bij een meso filler behandeling wordt de Hyaluron in de huid aangebracht. Een crème kan niet zo diep komen. Het is dan ook heel goed om je rimpels al vroeg te laten behandelen, en zo je rimpelvorming tegen te gaan. Je kunt een ‘touch up’ behandeling nemen, je ondiepe rimpeltjes worden dan behandeld.  Zo zie je er goed en fris uit. Je voorkomt zo ook het snel dieper worden van je rimpels.

WELKE ZONES KUNNEN BEHANDELD WORDEN

 • Neuslippenlijn
 • Mondhoekplooi
 • Marionetlijnen (de lijnen van je mondhoek naar beneden)
 • Verticale liplijntjes op de bovenlip
 • Horizontale liplijntjes
 • Fronsrimpels
 • Lipvolume / Lip rand

De verticale fronsrimpels op het voorhoofd, en de kraaipootjes rond de ogen worden behandeld met ARGILIRINE

Veel gestelde vragen

VOOR WIE IS EEN FILLER BEHANDELING MET HYALURONZUUR GESCHIKT?

In principe is iedereen geschikt voor deze behandeling, er wordt gebruik gemaakt van het lichaamseigen Hyaluronzuur.

WANNEER MAG JE GEEN HYALURON FILLER BEHANDELING?

Laat je niet behandelen met een Hyaluron filler bij de volgende contra-indicaties:

 • Als je immuunsysteem niet intact is.
 • Bij een allergie voor Hyaluron of eiwitallergie.
 • Bij geen goede wondheling.
 • Als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Als je het herpes virus hebt.
 • Bij huidinfecties.
 • Bij gebruik van bloedverdunners.
 • Als je diabetes hebt.
 • Bij hart- en vaat aandoeningen.
 • Bij gebruik van antistollingsmiddelen of antibiotica.

Heb je één van deze aandoeningen, en wil je toch een Hyaluron filler behandeling? Overleg dan eerst je mogelijkheden met je arts.

WAARDOOR KOMEN ER RIMPELS IN DE HUID?

Al vanaf ons 25e levensjaar treedt er huidveroudering en huidverslapping op. De huid maakt minder onderhuids bindweefsel en minder elastine aan, ook houdt de huid minder vocht vast. De huid wordt minder veerkrachtig en verslapt, er ontstaan rimpels en lijnen. Hoe snel en sterk de huidveroudering is hangt af van verschillende factoren: genetische aanleg, de leefstijl, blootstelling aan uv-straling, maar ook roken en stress.

HOE KUN JE RIMPELS BEHANDELEN EN TEGENGAAN?

Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven kan een vulmiddel (hyaluronzuur) onder de huid worden aangebracht. Dit is een goede manier om rimpels te laten verdwijnen of te laten verminderen. Hyaluron kan rimpels opvullen maar de Hyaluron zorgt ook voor een natuurlijke hydratatie van de huid en stimuleert de aanmaak van collageen. De Hyaluron heeft zo ook een verbeterend effect op de huid.

Tegenwoordig worden er alleen nog maar tijdelijke fillers gebruikt. Permanente fillers zijn verboden. Wij maken alleen gebruik van de beste Hyaluron fillers, die een mooi natuurlijk effect geven, en soepel blijven in de huid.

MOGENLIJKE RISICO’S VAN DE BEHANDELING?

Allergische reactie, infectie, verharding of inkapseling van het materiaal, bloeduitstorting (blauwe plek) en tegenvallende resultaten zijn mogelijk. Ondanks mijn uiterste zorgvuldigheid kan dit voorkomen. Vooraf aan de behandeling wordt goed gekeken of er extra risico is, bijvoorbeeld bij een slechte kwaliteit van de bloedvaatjes en bij een rokershuid.

HOE LANG DUURT EEN BEHANDELING MET HYALURON FILLERS?

De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal zones die behandeld worden, en de hoeveelheid milliliters Hyaluron die gebruikt wordt. Er kan voor de behandeling een inschatting gegeven worden. Gemiddeld duurt de behandeling van 1 milliliter Hyaluron aanbrengen 30 minuten. Uiteraard wordt ook de tijd genomen om uitleg te krijgen over de behandeling, en overleg te hebben over de te behandelen zones.

IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?

De behandeling is wat pijnlijk maar goed te doen. Eventueel kan er een half uur voor de behandeling verdovende Emla crème aangebracht worden. Het gebruik van Emla crème kan na overleg met je arts.

IS ER EEN NABEHANDELING NODIG?

Na 2/3 weken kan er een nabehandeling plaats vinden. Er kan nog wat Hyaluron bijgezet worden als het resultaat niet voldoende is. Bijvoorbeeld als rimpels nog te diep zijn of als ze helemaal onzichtbaar moeten worden. Als het resultaat na 2/3 weken helemaal goed is, hoeft er geen nabehandeling plaats te vinden.

Bij diepe rimpels is er een een tweede behandeling nodig. Teveel Hyaluron ineens per behandelplek aanbrengen geeft geen mooie resultaten.

HOE VAAK KAN JE EEN FILLER BEHANDELING NEMEN?

Je kunt zo vaak als je wilt een filler behandeling nemen. De fillers zijn biologisch afbreekbaar en verdwijnen geleidelijk uit de huid. Gebruikelijk is om na 3 maanden of een half jaar de behandelde rimpels wat bij te vullen, zodat het resultaat mooi blijft.

Hoe jonger  je met een filler behandeling begint, hoe beter. De Hyaluron stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en verbetert de natuurlijke hydratatie van de huid. Een injectie wordt rechtstreeks onder de huid aangebracht, daar waar de beste vocht inbrengende crème nooit kan komen. Je kunt al bij ondiepe rimpels een touch-up nemen om een frisse look te krijgen.

VOOR DE BEHANDELING

Voor de behandeling is het belangrijk om 24 uur van tevoren geen alcohol te gebruiken en niet intensief te sporten of te bewegen. De huid mag 24 uur van tevoren niet bloot gesteld worden aan UV-straling of aan de zonnebank.

NAZORG

Behandelde plaatsen mogen 12 uur na de behandeling niet gemasseerd worden. De fillers verschuiven niet maar de massage heeft  invloed op het resultaat. Ook is het belangrijk om van de huid af te blijven, dit om risico’s en bijwerkingen te beperken. Geadviseerd wordt om zeker de eerste twee weken na de behandeling niet in de zon te komen of gebruik te maken van de zonnebank. Na een week kun je met een hoge SPF factor weer genieten van de zon, maar blijf voorzichtig met UV-straling, dit breekt de fillers eerder af. Gebruik van alcohol wordt afgeraden tot 24 uur na de behandeling. Intensief sporten of inspannen mag pas een week na de behandeling. Behandeling bij de tandarts, kaakchirurg of mondhygiëniste is de eerste drie weken na de behandeling niet toegestaan.

Het advies is om twaalf uur na de filler behandeling zelf de behandelde zones licht te masseren. Dit gedurende een week een paar maal per dag, dit geeft het beste resultaat.

BELANGRIJK

Wij maken alleen gebruik van wetenschappelijk veilig bewezen, tijdelijke hyaluronzuur, gemaakt door erkende medische fabrikanten.

Wij plaatsen geen fillers over eerder geplaatste fillers die elders zijn gezet. Onze fillers kunnen pas geplaatst worden na gehele uitwerking van elders gezette fillers.

Bij een lip filler behandeling mag je geen koortslip hebben, of eerder een koortslip gehad hebben.

Voor de behandeling mag geen Ibruprofen, Aspirine of Naproxen ingenomen worden. Paracetamol kan eventueel wel ingenomen worden.

Je kunt vijf dagen voor de behandeling Arnica druppels slikken (verkrijgbaar bij de drogist) om blauwe plekjes te voorkomen.

Zorg dat je een half uur voor de behandeling aanwezig bent om het intake- en toestemming formulier door te nemen. Eventueel  kan verdovende Emla crème aangebracht worden.

HYALURON FILLER PRIJSLIJST

De prijs wordt bepaald door de hoeveelheid Hyaluron die gebruikt wordt.

HYALURON 8 tot 12 maanden
0.5 ML
€ 110,-
1.0 ML
€ 195,-
1.5 ML
€ 285,-
2.0 ML
€ 350,-
3.0 ML of meer
maatwerk
Touch up binnen 3 weken
vanaf € 50,-
WELKE HOEVEELHEID IS ER GEMIDDELD NODIG PER ZONE
Neuslippenplooi beide kanten
1.0 ML / 2.0 ML
Mondhoekplooi beide kanten
1.0 ML / 2.0 ML
Bovenlip lijntjes
1.0 ML / 2.0 ML
Voorhoofdrimpel
0.5 ML / 2.0 ML
Lippen opvullen of lip rand
1.0 ML

HEB JE INTERESSE IN EEN HYALURON FILLER BEHANDELING?

Maak snel een afspraak