Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te melden. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen met daarbij gevoegd het ingevulde retourformulier. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief de originele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren, in ongebruikte staat, en met de originele verpakking aan Beauty Center Leerdam geretourneerd te worden. Wij raden je in alle gevallen aan de verpakking zorgvuldig te openen en deze zo heel mogelijk te houden en de doos tijdelijk te bewaren. Controleer je bestelling direct of het goede product is, en het aan je verwachting voldoet.


UITSLUITINGEN

Let op: Producten die op maat zijn gemaakt met de door jou aangegeven specificaties, kun je niet retourneren. Dit geldt ook voor producten die een verzegeling hebben vanwege een vloeibare inhoud, inhoud die onder druk staat, producten met beperkte houdbaarheid of waarbij hygiëne of steriliteit gewaarborgd dient te worden. Deze producten kunnen in verband met behoud van de kwaliteit niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is in deze gevallen niet van toepassing. De verkoop van deze producten is na succesvolle betaling en ontvangst definitief.


RETOUR MELDEN

Wil je iets retour zenden? Neem dan eerst contact op met de klantenservice van Beauty Center Leerdam via telefoonnummer 0345-643366. Je retour wordt dan aangemeld. Onaangekondigde retourzendingen worden geweigerd.


TERUGBETALING

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits de aankoop binnen 14 dagen is teruggestuurd en voldoet aan de retourvoorwaarden zoals vermeld in op deze pagina. Het bedrag dat teruggestort wordt is het volledig betaalde bedrag (inclusief initiële verzendkosten) van je bestelling. Dit geldt alleen wanneer je de volledige bestelling retourneert. Retourneer je een deel van de bestelling, dan ontvang je enkel de kosten van de geretourneerde producten en niet de initiële verzendkosten. 


PRODUCT NIET IN GOEDE ORDE ONTVANGEN?

Wanneer een artikel beschadigd of verkeerd is geleverd kun je contact opnemen met onze klantenservice via Info@beautycenterleerdam.nl (je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord) of indien je daartoe niet in de gelegenheid bent via het telefoonnummer 0345-643366.